Make-up

Make-up

Make-up en Make-up workshops

“De kunst van het accentueren en verhullen”

Alle mooie dingen bevatten elementen van harmonie. Goed gekozen kleuren maken het verschil en een mooie make-up maakt dat zichtbaar. Foundation, eyeshadow, blusher en lipstick worden op een vakkundige manier aangebracht. Zo kan een naturel make-up een buitengewoon geraffineerd effect hebben of kunnen er meer krachtige accenten worden aangebracht.

Accentueren

Accentueren is het versterken van de mooie vormen en expressies in ons gezicht. Hiervoor gebruiken we oplichtende of schaduweffecten, aangevuld met kleur. Dat samen maakt een zeer persoonlijke make-up.

Camoufleren

Camoufleren is een vak apart. Het vereist speciale technieken, speciale producten en kennis van zaken om oneffenheden, wallen, pukkels en vlekjes op de juiste wijze aan het oog te onttrekken.

Permanente Make-up (PMU)

PMU is in principe voor iedereen geschikt en biedt uitkomst als u zelf bijvoorbeeld moeilijk uw wenkbrauwen kunt tekenen of een eyeliner kunt zetten omdat u een bril draagt. Voor meer informatie klik hier.

Wimper volume lift

Elleebana One Shot Lash Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimperindustrie. Deze wimperbehandeling geeft volle gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven zonder ze te beschadigen. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions willen of kunnen dragen.  Het Elleebana Lash Lift systeem is voor klanten met korte en lange wimpers, stijle wimpers als “overkrulde” wimpers. Bij deze behandeling gebruiken we siliconen rods in plaats van de oude traditionele permanent rollers of klemmetje en schildjes. Dit om een meer natuurlijk gelift effect te krijgen vanaf de wimperaanzet, met een resultaat van 6-8 weken. De behandeling voedt óók de wimpers zodat deze hun gezonde conditie behouden.

Camouflage

Littekens, spataderen, wijnvlekken en donkere of lichte vlekjes kunnen hinderlijk zijn. Voor meer informatie klik hier.

Royal Effem workshop

Royal Effem Inspiring Beauty heeft een traditie in de make-up wereld. De laatste trends en luxury make-up die nooit uit de mode gaat komt uit Italië. Wij helpen u uw unieke schoonheid optimaal tot haar recht te laten komen.

  • Kleuradvies foundation en oogschaduw
  • Spelen met eigenzinnige kleuren oogschaduw
  • Lipcorrectie en kleurkeuze
  • Natuurlijke look of smokey eyes
  • Hoe uw huid te egaliseren of te corrigeren

Wij leren u in 2 uur te corrigeren en een schitterende make-up van Royal Effem samen met onze visagiste aan te brengen. Wij werken met een kleine groep van max. 4 personen zodat persoonlijke aandacht optimaal is.

Deelname en kosten zijn € 39,- p.p. (op basis van 4 personen)