Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

IK Skin Perfection, Absolution & PCA-Skin

Gezichtsbehandelingen kunnen een sterk wisselend doel hebben, zoals huidverjonging, huidverbetering of probleemoplossend zijn. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat alle behandelingen een beleving zijn waar u centraal staat. Om onze behandelingen op uw behoefte af te stemmen hebben we gekozen voor onderstaande gespecialiseerde cosmeticahuizen.

IK SKIN PERFECTION

IK Skin Perfection behandelingen zijn zeer huidvriendelijke, ontspannende en huid verbeterende behandelingen die starten bij de bron van elke huidwens.

IK Skin Perfection is een nieuw cosmeticamerk van eigen bodem. Het is ontwikkeld door een team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten met jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering.

IK werkt volgens het less is more principe, er worden geen twijfelachtige stoffen toegevoegd, het bevat geen geur, kleur of andere synthetische stoffen. De producten bevatten natuurlijke, krachtige, pure, bewezen effectieve ingrediënten en zijn ontwikkeld in harmonie met de natuur.

Met onze IK-behandelingen kunnen we zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem.

Onze nieuwe IK & AGE behandeling heeft als doel het stimuleren van de cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van onder andere collageen en elastine. met als resultaat:

– celvernieuwing

– rimpelreductie

– contourverbetering

– spankracht & elasticiteit verbetering

– het vocht gehalte op peil

ABSOLUTION, zo puur als de natuur zelf

Absolution is een 99% natuurlijke biologische gecertificeerde huidverzorgingslijn. Het bevat een compact scala aan producten, die persoonlijk zijn af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid. Iedere huid is uniek en weerspiegelt wat u nodig heeft. Met de Absolution behandelingen spelen we hierop in en geven we een behandeling op maat.

De producten van Absolution bevatten geen synthetische ingrediënten zoals parabenen, PEG, Ftalaat en is vrij van kleurstoffen en parfum. Zelfs de verpakkingen zijn recyclebaar en worden bedrukt met plantaardige inkt. Absolution combineert natuur en verzorging met kunst en actualiteit.

Door de effectieve natuurlijke ingrediënten zorgen de behandelingen voor een direct zichtbaar stralend resultaat. Met de Absolution gezichtsbehandelingen helpen wij uw huid verzorgen, verbeteren en te ontspannen.  Afhankelijk van meerdere omstandigheden wordt de behandeling met de juiste ingrediënten voor u gekozen.

Peeling behandelingen van PCA-SKIN

Een gezonde en mooie huid is onze missie. Aldus PCA-Skin, dat internationaal bekend staat om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. Deze peelings van PCA-Skin zijn geschikt voor verschillende huidtypes, maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. De samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, rosacea, fijne lijntjes en rimpels.

Intensieve huidverbeteringsbehandeling

Bij deze behandeling gaan we nog wat dieper in op het verbeteren van uw huidconditie. Deze complete gezichtsbehandeling wordt afgesloten met één van de specifieke maskers die hier een geweldig ondersteunend effect op hebben.

Acne en acne restlittekens

Deze behandeling bestaat uit een dieptereiniging om de actieve acne rustig te krijgen. Het hoofddoel van de peelings die worden toegepast is om de talgproductie te remmen. Tevens wordt de huidstructuur verbeterd doordat de bovenste dode huidlaag wordt verwijderd en er van binnenuit een betere celdeling ontstaat, met een egalere huid als gevolg.

Tiener behandeling

Last van een onzuivere huid of jeugdpuistjes? Wij kunnen je helpen. Want in de pubertijd krijgt bijna iedere tiener onder invloed van hormonen wel wat uitdagingen aan zijn of haar huid. Boek bij ons nu deze speciale behandeling voor tieners. Een behandeling met een dubbele reiniging, verwijderen van de onzuiverheden, epileren wenkbrauwen en het weer in balans brengen van de huid met een passend masker en verzorging. Aansluitend geven we op maat advies over hoe je je huid het beste thuis kan reinigen en verzorgen. Kosten €45,-.

Rosacea

Om rosacea goed te kunnen behandelen maken we gebruik van peelings gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen, waaronder retinol, peptiden en vitamine C, die een belangrijke rol spelen om de huidverbetering van binnenuit te stimuleren.

Hyperpigmentatie

De peelings van PCA-Skin voor het behandelen van pigmentverstoringen bevatten een hoog percentage fruitzuren en andere werkzame bestanddelen zoals retinol en vitamine E. De aankleding van deze behandelingen ligt bij de zeer specifiek werkende serums die pigment remmende en pigment onderdrukkende ingrediënten bevatten.

Huidveroudering

De peelings verwijderen huidcellen aan de oppervlakte. Ze zijn vocht inbrengend en maken de huid voller en dikker. De producten bevatten vitamine C, retinoïden en peptiden. Deze werken stimulerend op de aanmaak van collageen en elastine en maken de huid sterker.

PCA-Skin is dermatologisch en klinisch getest. De formules zijn vrij van synthetische geur en kleurstoffen en leveren hierdoor consequent veilige, effectieve resultaten zonder huidirritatie.