Gezichtsbehandeling

IK Skin Perfection, Absolution & PCA-Skin

Een gezichtsbehandeling kan voor jou een wisselend doel hebben, zoals huidverjonging, huidverbetering of probleemoplossend. Maar misschien vind jij ontspanning wel het allerbelangrijkste. Elke huid is anders, elk mens is uniek, maar ook je stemming en je behoefte aan rust of juist energie willen krijgen wisselt regelmatig. Hierop hebben wij een aantal behandelingen voor je samengesteld, zodat jij kan kiezen waar je behoefte aan hebt.

Clear me                             45 min €52,50

In deze gezichtsbehandeling staat reiniging centraal. Je huid van onzuiverheden ontdoen zodat ze weer kan stralen. Daarnaast kijken we samen naar eventuele veranderingen in je lifestyle zodat je de huidverbetering kunt krijgen die hierop aansluit. Deze behandeling is ideaal voor de jongere onzuivere huid.

Want to relax me                60 min  €69.50

De naam zegt het al, je wil ontspannen. Wij voegen daar nog aan toe; huidverbetering. Zo ontstaat er een uitgebalanceerde gezichtsbehandeling speciaal op maat, met als doel dat jij stralend de deur weer uitgaat. Door vooraf te bespreken wat je wensen zijn kunnen we op basis van onze huidverzorging, maar ook met geuren en muziek, volledig afstemmen op jou als persoon.

Me Myself & I                     90 min €99,50

De ultieme behandeling om tot jezelf te komen. We beginnen in onze voetenspa met een heerlijk voetenbad, een voetscrub en massage. Tijdens het voetenbad met magnesium kan jij alvast beginnen te ontspannen, zodat je hierna lekker kunt plaatsnemen in de behandelstoel met uitzicht op de uitgestrekte natuur. Omdat we samen bespreken waar jij op dat moment behoefte aan hebt, kun je tijdens de gezichtsbehandeling volledig genieten en opladen. Door daar onze jarenlange ervaring én de beste producten op het gebied van huidverbetering aan toe te voegen, zal jij na de behandeling je eigen sparkle weer zien, jouw eigen Me Myself & I tijd!

Lift me up                         75 min €94,50

Deze gezichtsbehandeling kunnen we eigenlijk het beste omschrijven als; your best kept secret…

Het is een ontspannende en stimulerende gezichtsbehandeling, doordat we in deze behandeling tevens gebruik maken van ons paradepaardje; de Icoone Laser. Deze behandeling staat in het teken van celvernieuwing en anti aging. Collageen en elastine vezels worden gestimuleerd waardoor we huidverslapping aanpakken én contourverbetering brengen. Dus ssst! niet verder vertellen…

Seizoensbehandeling: Springtime, van 20/3 tot 21/6       90 min   €99,00

In deze bijzondere seizoensbehandeling laten we je lichaam en geest zich opmaken voor een heerlijke lente. Na de winter heeft je lichaam behoefte aan energie opdoen én het afvoeren van afvalstoffen. Reiniging en energie laten doorstromen staan centraal in deze behandeling, zodat je je helemaal klaar voelt om de eerste zonnestralen volledig in je op te nemen.

We beginnen met een voetenbehandeling in de voetenspa. Terwijl jij geniet van onze eigen selecteerde biologische lente thee, zorgen wij voor heerlijke zachte voeten. Vervolgens is het tijd voor je gezicht. Dode huidcellen worden, na een zachte maar intensieve reiniging, verwijderd. Een speciaal reinigend ampul en intensief huidverbeterend masker maken jouw huid lente klaar.

En dan is het tijd voor je lichaam, heerlijk geurend schuim en scrub worden gebruikt om de winter van je af te scrubben. Een weldaad om de energie weer door je lichaam te voelen stromen. En als je dan je ogen weer opent… zal door de stalramen heen de lente je tegemoetkomen, een levend schilderij van een prachtig groen landschap!

Losse behandeling          €10,00

Bij alle gezichtsbehandelingen worden je wenkbrauwen perfect in model gebracht. Wil je graag dat we ook je wenkbrauwen verven of je bijvoorbeeld je bovenlip harsen dan kun je dit bijboeken als een losse behandeling.

Onze merken:

ABSOLUTION, zo puur als de natuur zelf

Absolution is een 99% natuurlijke biologische gecertificeerde huidverzorgingslijn. Het bevat een compact scala aan producten, die persoonlijk zijn af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van jouw huid. Iedere huid is uniek en weerspiegelt wat je nodig hebt. Met de Absolution behandelingen spelen we hierop in en geven we een behandeling op maat.

De producten van Absolution bevatten geen synthetische ingrediënten zoals parabenen, PEG, Ftalaat en is vrij van kleurstoffen en parfum. Zelfs de verpakkingen zijn recyclebaar en worden bedrukt met plantaardige inkt. Absolution combineert natuur en verzorging met kunst en actualiteit.

Door de effectieve natuurlijke ingrediënten zorgen de behandelingen voor een direct zichtbaar stralend resultaat. Met de Absolution gezichtsbehandelingen helpen wij jouw huid verzorgen, verbeteren en te ontspannen.  Afhankelijk van meerdere omstandigheden wordt de behandeling met de juiste ingrediënten voor jou gekozen.

Peeling behandelingen van PCA-SKIN

Een gezonde en mooie huid is onze missie. Aldus PCA-Skin, dat internationaal bekend staat om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. Deze peelings van PCA-Skin zijn geschikt voor verschillende huidtypes, maar zonder het ongemak en de tijd die je kwijt bent aan de traditionele peelings. De samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, rosacea, fijne lijntjes en rimpels.

NIEUW!

Seizoensbehandeling: Autumntime

90 minuten lang relaxen en genieten

Nu voor €99,00