Nagelverzorging

Manicure, shellac of herstellen

Hoeveel verzorging en aandacht besteedt jij aan je handen? Onze handen zijn 24/7 voor ons aan het werk met aanraken, voelen en vastpakken. Handen zijn daardoor een heel belangrijk onderdeel voor ons leven en vertellen meer dan wij geloven. Sinds meer dan twee decennia staan Alessandro en CND voor uitstekende kwaliteit en het zo natuurlijk mogelijk laten lijken van handen en nagels.

Manicure basis

Basis manicure, zoals nagels en nagelriem verzorging, geeft handen om gezien te worden.

Manicure complete

Veel nagels breken, splijten of scheuren. Ook kunnen nagels heel zacht, dun of slap zijn. Met deze behandeling werken we toe naar gezonde, sterke en mooie nagels. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor nagels die langere tijd met acryltips of geltips bedekt zijn geweest en hiervan moeten herstellen.

Manicure de luxe

Een uiterst aangename en verzorgende manicurebehandeling, aangevuld met een handpeeling, een hand/arm massage, Aloë-Vera handpakking en een afsluitende basis lak en kleur lakken.

CND Shellac is dé innovatie van CND.

Een gellak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Deze unieke langdurig zittende nagellak is van hoge kwaliteit en beschadigt je nagels niet. Een power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is binnen 8 minuten zonder te vijlen of frezen! Doordat het nagelbed niet gevijld hoeft te worden behoudt de nagel zijn natuurlijke stevigheid en zal deze niet beschadigen. De shellac kan uitgevoerd worden in verschillende kleuren. Kortom, 2 á 3 weken mooie verzorgde gelakte nagels!