Pedicure

Verzorging van de voeten

Wel eens last van vermoeide voeten, likdoorns of eelt? Of heb je last van kalknagels, die je liever voor de buitenwereld verborgen houdt?

Laat dan je voeten professioneel verzorgen met één van onze pedicure behandelingen.

Pedicure complete

Het verzorgen van nagels en nagelomgeving. Problemen behandelen zoals ingroei, likdoorns, kalk- of schimmelnagels. Het verwijderen van eelt van het huidgebied op en rond de voetzool. Warme kompressen met etherische olie en een verzorgende crème massage. Eventueel afsluitend met een transparante nagellak.

Pedicure de luxe

Start in onze speciale voetenspa met hoog gedoseerd magnesium zout, inclusief een heerlijke voetpeeling. Daarna voeren we onze pedicure complete behandeling inclusief een aansluitende voetmassage uit. Eventueel afsluitend met een transparante nagellak.

Pedicure kort consult

Eelt of kloven behandelen, een ingegroeide nagel, een likdoorn verwijderen, nagels lakken of nagelreparatie met gelmodelage.

Wrat behandeling door middel van cryotherapie met de cryopen.

Speciale arrangementen

Wil je zowel je handen als je voeten eens lekker laten verzorgen? Er zijn verschillende combinaties mogelijk met een aantrekkelijk voordeel:

  • Basis hand en basis voet;
  • Welness hand en Welness voet.

Of vraag naar de mogelijkheden om een behandeling van handen en/of voeten te combineren met een verkwikkende gezichtsbehandeling.  Zo ontstaat er een heerlijk verwenpakket.