Gratis verzending v.a. € 50,- | v.a. € 100,- een presentje cadeau

Zorgverzekeraar

Geen verwijzing van huisarts of medisch specialist nodig.

Sinds 2011 heeft u directe toegang tot een huidtherapeut; dit houdt in dat u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig heeft, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt. Wanneer u zich zonder verwijzing tot een huidtherapeut wendt, zal de algemene anamnese (het intakegesprek) worden uitgebreid met een screening waarin uw huid onderzocht wordt. Indien nodig, zult u naar de huisarts of een medisch specialist verwezen worden.

Uw vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekering. Hierover kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. De kosten van de behandelingen zijn afhankelijk van verschillende factoren en worden tijdens het intakegesprek met u besproken. De buttons hieronder verwijzen naar Independer, deze site geeft een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar.

Acnetherapie
Camouflagetherapie
Ontharen

Kwaliteitsgeregistreerd

Alle behandelingen worden uitgevoerd door een HBO-opgeleide, BIG-geregistreerde huidtherapeute, die is ingeschreven bij de beroepsorganisatie NVH. De behandelingen voldoen aan alle kwaliteitseisen die het kwaliteitsregister paramedici (KP) en de zorgverzekeraars stellen

De apparatuur en materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. De producten zijn volledig getest en goedgekeurd volgens de strenge EU regels voor medische producten en zijn officieel gecertificeerd en geregistreerd. De salon en de producten zijn goedgekeurd door de GGD.

Onze gediplomeerde medisch pedicure Suzanne is ingeschreven bij brancheorganisatie Provoet en Procert. Dit betekent voor u hygiëne, veiligheid en vakbekwaamheid.

Registratie nummers

Kwalitieitsregisternummer 69908083588
AGB code praktijk 90059796
AGB code huidtherapeut 90037324
Vecozo code 421567
AGB code pedicure: 96100543
Provoet lidnr.: 313885
KRP-nummer: 14387