Lichaamsbehandeling

Lichaamsbehandeling voor puur genieten en relaxen

De lichaamsbehandelingen van Skynz zijn weldadig; puur genieten en relaxen. Kies tussen deze drie verschillende belevingen of probeer ze alle drie een keer en kies je eigen favoriet!

Heal me                    90 min 57,50

Heb jij last van hoofdpijn, slapeloosheid, een burn out of andere vervelende klachten? Ervaar dan eens wat deze bijzondere behandeling voor je kan betekenen.  De helende lichaamsenergie behandeling zal je helpen stress en blokkades in je lichaam op een zachte liefdevolle manier los te laten. Door zachte aanrakingen waarbij de handen van onze white time specialist op jouw lichaam worden gelegd, zal een diepe ontspanning ontstaan. Een teveel aan prikkels die op den duur tot stress kunnen leiden, zal je makkelijker los kunnen laten, waardoor jouw energie weer kan gaan stromen. Geniet van deze behandeling en gun het jezelf weer volledig in je kracht te staan.

Relax & detox me      60 min €55,-

We hebben de klassieke, onoverwinnelijke schouder/rug massage gecombineerd met een heerlijke hamamdetox behandeling, deze fantastische combinatie wordt vaak door klanten beschreven als…goddelijk!

Het geeft niet alleen ontspanning voor lichaam en geest, maar dient tevens als een detox voor je huid. Het hamam ritueel bestaat uit een heerlijke inzeping én scrub van je rug. Dode huidcellen verdwijnen zodat je huid heerlijk schoon en fris aanvoelt nadien. Door bij deze behandeling gebruik te maken van de lichaamsproducten van Absolution, gaat niet alleen je huid heel blij worden, door de bijzonder fijne geuren ben jij ook direct zen! Oh ja…mocht je van deze behandeling geen genoeg kunnen krijgen, deze special wordt vaak ook gecombineerd in onze seizoensbehandeling.

 

Hotstones will warm me                   60 min €55,-

Eigenlijk is het een eeuwenoud gebruik, al heel lang geleden gebruikten mensen warme stenen om elkaar te masseren. Dit met als doel pijnlijke spieren te verlichten maar ook om het lichaam en de geest weer in balans te brengen. Aangenaam warme gladde stenen worden op je chakra punten gelegd om je vervolgens te laten genieten van een heerlijke ontspannende massage. Hierbij wordt er aandacht besteed aan meridianen en drukpunten om herstel te geven aan je innerlijke balans.

Door de massage met de hotstones krijgen spanningen in schouders en rug een manuele deep tissue massage. Neem eens de tijd voor jezelf en ervaar de weldadige werking van de warme stenen. Vooral in de winter een echte aanrader!