Lichaamsbehandeling

Lichaamsbehandeling

Lichaamsbehandeling voor puur genieten en relaxen

De lichaamsbehandeling van Skynz is weldadig; puur genieten en relaxen. We hebben de klassieke, onoverwinnelijke schouder/rug massage gecombineerd met de welbekende hotstone massage, deze fantastische combinatie is een verademing voor stijve schouders en rug. Het geeft ontspanning voor lichaam en geest.

Hotstone massage

Spanningen in schouders en rug krijgen een manuele deep tissue massage gecombineerd met de hotstones waardoor een weldadige ontspanning ontstaat. Voor lichaam en geest een echte aanrader!

Wellness Body&Mind

We leven in een drukke tijd, in een drukke maatschappij. Er moet veel gebeuren en we willen en moeten veel. Door al deze activiteiten komen we de hele dag in aanraking met heel veel prikkels. Deze prikkels kunnen soms een hoop stress veroorzaken, dit kan zowel lichamelijke als geestelijke klachten veroorzaken.

Deze bijzondere body&mind behandeling houdt meer in dan een reguliere ontspanningsbehandeling. Onze “White time” specialiste maakt gebruik van een energetische behandelmethode. De energie die doorgegeven wordt tijdens de behandeling door de handen van de behandelaar vindt zelf een weg door lichaam en geest van de klant. Deze energie heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen. Zo wordt het zelfhelend vermogen van de klant geactiveerd en kunnen veel klachten afnemen of verdwijnen.

De behandeling draagt bij aan ontspanning en een goede balans tussen lichaam en geest. Kortom, laat even de boel de boel, kom even lichamelijk en geestelijk ontspannen en ontdek wat deze bijzondere behandeling voor u kan betekenen.