Over Skynz

Graag verwelkomen wij je op ons prachtig landelijk gelegen Huid- & Ontspanningsinstituut Skynz.

Wij bieden je een breed scala aan schoonheids-, cosmetische maar ook paramedische huidbehandelingen. Wat ons daarbij uniek maakt is onze holistische aanpak, vrijwel bij alle behandelingen. Je huid is een spiegel van de ziel, als lichaam en geest in balans zijn vertaalt zich dat naar een mooie stralende huid. Dat is onze missie, terug naar de eenheid in jezelf.

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor huid én ontspanning. Een gekwalificeerde huidtherapeut, schoonheidsspecialisten en ervaren medisch pedicure staan voor je klaar, waarbij de behandeling altijd persoonlijk op jou is afgestemd. Tevens werken wij met hoogwaardige apparatuur die voldoen aan alle wettelijke normen. Onze behandelingen worden voorafgegaan door een intake gesprek, waarbij we goed naar je wensen en verwachtingen luisteren. Maar ook voor vragen of vrijblijvend huidadvies kun je altijd bij ons terecht.

De natuurlijke producten die in de behandelingen worden gebruikt zijn niet alleen huidverbeterend, ze zullen je door hun geuren betoveren en onderdompelen in een weldadig gevoel van luxe en ontspanning.

Geniet van de tijd die je bij ons doorbrengt als echt als een moment voor jezelf.

Een stralende huid, balans en eenheid,….you’re just a sparkle away!

Lizzy

Mijn naam is Lizzy Bosch, ik ben opgeleid tot huidtherapeut, schoonheidsspecialiste en pedicure. Mijn passie voor de huid kwam al jaren geleden. Doordat ik in mijn puberteit zelf te maken kreeg met acne, ontstond de interesse en de behoefte mensen met huidproblemen te willen helpen. Als huidtherapeut ben ik bekwaam om de zieke of beschadigde huid te behandelen. Voor mij een prachtig en dankbaar beroep. Bijvoorbeeld bij permanente make up, het blijft bijzonder om te zien hoe iemand weer gaat stralen na het zetten van natuurlijke hairstrokes van de wenkbrauwen.

Een belangrijke drijfveer in mijn werk vind ik om mijn klanten huidverbetering en anti aging te kunnen bieden op een verantwoorde wijze. Zo mooi mogelijk oud worden, zonder daarbij het lichaam te beschadigen of te belasten met niet natuurlijke stoffen. Maar juist gebruik te maken van hoogwaardige, natuurlijke en huidverbeterende producten. Samen met micro- needling of de icoone laser ontstaat de perfecte combinatie om je huid prachtig te houden. Omdat ik van mening ben dat als je je in balans voelt je dat ook uitstraalt, vind ik het heel belangrijk om op een holistische wijze te werken. Niet alleen aandacht te hebben voor het uiterlijk maar ook het innerlijke. Voor mij voelt het ontzettend dankbaar om hier iemand mee te mogen helpen!

Margje

Ik ben Margje Hendriks, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en visagiste.
Omdat ik het heel belangrijk vind dat je met een goed gevoel weer de deur uitgaat, neem ik graag de tijd voor je. En ook omdat ik graag precies werk, vooral bij het op en top in vorm brengen van je wenkbrauwen! Perfect geëpileerde wenkbrauwen geven een natuurlijke face lift voor je gezicht. Daarbij sluit mijn passie voor visagie goed aan. Met interesse volg ik de laatste modetrends, niet alleen op gebied van visagie maar ook op huidverbeterende behandelingen. Deze pas ik graag toe in overleg met jouw wensen.
Door mijn leergierigheid volg ik regelmatig cursussen, als je ergens passie voor hebt ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Ik hoop je gauw eens in mijn behandelstoel te mogen verwelkomen!

Kim

Ik ben Kim Veldhuis en gediplomeerd schoonheidsspecialiste en manicure. Ik denk dat mijn werk zo goed bij mij past omdat ik sociaal, flexibel maar ook rustig van aard ben. Ik krijg weleens de opmerking dat mijn specialisatie zit in mijn krachtige ontspannende massage handen. Een compliment schijn je altijd tot je te moeten nemen,-) dus..hoe fijn is dat om te horen! Want dat is namelijk ook echt mijn doel, je volledig te laten ontspannen tijdens een massage.
Omdat we naast het werken met hoogwaardige natuurlijke producten ook veel aandacht hebben voor geur, muziek en sfeer kan ik volledig achter mijn behandeling staan. Het mag echt een beleving voor je zijn. Want als jij blij de deur weer uitgaat, dan is ook mijn dag goed!

Suzanne

Mijn naam is Suzanne de Wilde en ik ben gediplomeerd medisch pedicure. Ik zou mezelf het beste kunnen omschrijven als vakkundig maar ook sociaal, meelevend en behulpzaam. In mijn vak is het soms nodig oplossingsgericht te werken, en dat vind ik heerlijk om te doen.
Door goed te kijken naar jouw voeten, en wat ze nodig hebben om in topconditie te blijven, dát is echt mijn passie. Ik behandel veel voorkomende voetklachten zoals eelt, likdoorns, kloven en ingegroeide nagels. Maar ook voor een heerlijke luxe voetbehandeling mag je lekker komen zitten in mijn stoel. Voeten verdienen eigenlijk net zoveel aandacht als je gezicht, om problemen te voorkomen maar ook omdat het gewoonweg fijn is om op verzorgde voeten rond te wandelen!

Marja

Mijn naam is Marja Bosch, bij mij kun je terecht voor de Heal me behandeling. Ik ben ervan overtuigd dat als je jezelf in balans voelt, je dat terug kunt zien aan je huid. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolg op het gebied van body & mind. Hierdoor ben ik zeer gepassioneerd geraakt over de behandeling die ik je kan bieden. Op een liefdevolle manier de energie weer laten stromen door jouw lichaam, zodat je je weer in balans voelt. Mijn empathisch vermogen is groot, waardoor het voor mij een soort tweede natuur is geworden feilloos aan te voelen waar jou lichaam behoefte aan heeft om de balans weer te herstellen.
Ik kan mezelf het beste omschrijven als een gevoelsmens welke spiritueel is ingesteld. Door je innerlijke net zo goed te verzorgen als je uiterlijk zul je stevig in het leven staan. Zoals een mooi oud gezegde; A tree with strong roots laughs at the wind. Laat mij je helpen goed te aarden, zodat jij kan stralen en zijn wie je bent!