Gratis verzending v.a. € 50,- | v.a. € 100,- een presentje cadeau

Over ons

Graag verwelkomen wij je op ons prachtig landelijk gelegen Huid- & Ontspanningsinstituut Skynz.

Wij bieden je een breed scala aan schoonheids-, cosmetische maar ook paramedische huidbehandelingen. Wat ons daarbij uniek maakt is onze holistische aanpak, vrijwel bij alle behandelingen. Je huid is een spiegel van de ziel, als lichaam en geest in balans zijn vertaalt zich dat naar een mooie stralende huid. Dat is onze missie, terug naar de eenheid in jezelf.

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor huid én ontspanning. Een gekwalificeerde huidtherapeut, schoonheidsspecialisten en ervaren medisch pedicure staan voor je klaar, waarbij de behandeling altijd persoonlijk op jou is afgestemd. Tevens werken wij met hoogwaardige apparatuur die voldoen aan alle wettelijke normen. Onze behandelingen worden voorafgegaan door een intake gesprek, waarbij we goed naar je wensen en verwachtingen luisteren. Maar ook voor vragen of vrijblijvend huidadvies kun je altijd bij ons terecht.

De natuurlijke producten die in de behandelingen worden gebruikt zijn niet alleen huidverbeterend, ze zullen je door hun geuren betoveren en onderdompelen in een weldadig gevoel van luxe en ontspanning.

Geniet van de tijd die je bij ons doorbrengt als echt als een moment voor jezelf.

Een stralende huid, balans en eenheid,….you’re just a sparkle away!