Over Skynz

Huidinstituut Skynz

Wij verwelkomen u graag met een breed aanbod aan schoonheids-, medische, paramedische en cosmetische huidbehandelingen. Een bezoek aan huidinstituut Skynz in Twello is een bewuste keuze. Onze gekwalificeerde huidtherapeute, allround schoonheidsspecialiste en ervaren medische pedicure werken met natuurlijke producten zonder concessies te doen aan kwaliteit, effectiviteit en luxe.

Wij staan voor u klaar met deskundige adviezen en behandelingen in onze sfeervolle salon met ruime behandelkamers. Wij werken met hoogwaardige apparatuur en voldoen aan alle wettelijke normen.

Bij Skynz is er alle aandacht voor ù. U krijgt deskundig advies en alle behandelingen worden vooraf gegaan door een intakegesprek, waarin het doel van de behandeling, het behandelplan zelf en het te verwachten resultaat worden besproken en uiteengezet. Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvend huidadvies, dan kunt u ons telefonisch of per email bereiken. Of loop gewoon eens binnen!

Lizzy

Mijn naam is Lizzy Bosch, ik ben opgeleid tot huidtherapeute, schoonheidsspecialiste en pedicure. Iedere dag ga ik met veel liefde voor mijn vak aan de slag om het onze cliënten zo veel mogelijk naar de zin te maken en hun huid er zo goed mogelijk uit te laten zien. Naast mijn fascinatie voor de menselijke huid heb ik een grote passie voor permanente make-up. Het blijft heel bijzonder om te zien hoe iemand gaat stralen na het zetten van natuurlijke hairstrokes wenkbrauwen. Ik vind het belangrijk dat cliënten met zelfvertrouwen en een ontspannen gevoel de deur uitgaan.

Rosa

Ik ben Rosa, 23 jaar en geboren en woonachtig in Deventer. Tijdens het opdoen van werkervaring bij Skynz maar ook in een Wellness Resort in Barcelona heb ik mijn passie gevonden in het overbrengen van ontspanning. Door middel van gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen kun je zoveel bereiken. Mijn doel is dat mijn klant zich zowel van binnen als van buiten goed voelt en helemaal relaxed de verdere dag weer door kan!”

Margje

Ik ben Margje Hendriks, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en visagiste. Ik vind mijn vak geweldig omdat het divers is en elke cliënt uniek is. Door mijn werk en het regelmatig volgen van cursussen blijf ik op de hoogte van de laatste modetrends die in mijn passie voor visagie goed tot uiting komt. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten met een goed gevoel de deur uitgaan, daarom neem ik graag de tijd voor een deskundig advies en een behandeling op maat!

Suzanne

Mijn naam is Suzanne de Wilde, ik ben gediplomeerd medisch pedicure. Cliënten zijn van harte welkom voor een professionele voetbehandeling.  Het wegnemen van veel voorkomende voetklachten zoals eelt, likdoorns, kloven, en ingegroeide teennagels is mijn vak. Naast deze voetklachten kan natuurlijk iedereen bij mij terecht voor een voetbehandeling, want een goed verzorgde voet voorkomt vaak veel problemen. Mijn missie is de optimale vorm te behouden van elke voet. Kortom ik verzorg vakkundig en met veel passie uw voeten.

Marja

Mijn naam is Marja Bosch, u kunt bij mij terecht voor een Body & Mind behandeling, eventueel in combinatie met een behandeling van Lizzy, Rosa, Margje of Suzanne. Om deze behandelingen te kunnen aanbieden heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen gevolgd. De behandeling draagt bij aan ontspanning en een goede balans tussen lichaam en geest.