Seizoensbehandeling

Autumntime

Na een eindeloze zomer is dan toch de herfst weer aangebroken. Wolken, wind en regenachtige dagen worden afgewisseld met mooie zonnige dagen. Prachtige kleuren verschijnen in het bos; rode, bruine, gele en oranje bladeren.
Een bijzondere tijd van verandering; in de natuur maar óók in jezelf. Na een warme zomer laat de herfst ons weer naar binnen keren… tijd voor jou!
Voor dit seizoen hebben we speciaal deze Autumntime behandeling samengesteld, gericht om rust te creëren én je huid weer volop te verzorgen.

We starten in onze voetenspa, voorzien van een heerlijk kopje thee mag je alvast beginnen met ontspannen. Zodat er later, wanneer je zacht en warm wordt toegedekt, weinig nodig is om je direct mee te laten voeren met de rust en stilte in jezelf. Tijdens een heerlijke lichaamsmassage wordt je huid weer volledig gevoed en gehydrateerd met een unieke aromamassage olie.

Vervolgens geven we de nodige aandacht aan je gezicht. Na een zachte maar intensieve reiniging wordt je huid gemasseerd met een ampul welke natuurlijke herstellende ingrediënten bevat.

Aan al je zintuigen is gedacht, want tijdens de gehele behandeling branden we een essentiële olie welke speciaal is afgestemd op de herfst. Het brengt je terug naar je eigen natuurlijke evenwicht en zorgt voor pure ontspanning.

Als je dan na deze fijne behandeling je ogen weer opent, kijk je uit over het weiland. Misschien tikt de regen zachtjes tegen het raam… óf schijnt er een zacht herfstzonnetje!

PS…..om het gevoel van deze weldadige behandeling nog wat langer vast te houden, krijg je van ons een héérlijk flesje aromamassageolie mee naar huis!