Gratis verzending v.a. € 50,- | v.a. € 100,- een presentje cadeau

Het team

Graag stellen we ons enthousiaste en specialistische team aan je voor.

Lizzy

Mijn naam is Lizzy Bosch, ik ben opgeleid tot huidtherapeut, schoonheidsspecialiste en pedicure. Mijn passie voor de huid kwam al jaren geleden. Doordat ik in mijn puberteit zelf te maken kreeg met acne, ontstond de interesse en de behoefte mensen met huidproblemen te willen helpen. Als huidtherapeut ben ik bekwaam om de zieke of beschadigde huid te behandelen. Voor mij een prachtig en dankbaar beroep. Bijvoorbeeld bij permanente make up, het blijft bijzonder om te zien hoe iemand weer gaat stralen na het zetten van natuurlijke hairstrokes van de wenkbrauwen.

Een belangrijke drijfveer in mijn werk vind ik om mijn klanten huidverbetering en anti aging te kunnen bieden op een verantwoorde wijze. Zo mooi mogelijk oud worden, zonder daarbij het lichaam te beschadigen of te belasten met niet natuurlijke stoffen. Maar juist gebruik te maken van hoogwaardige, natuurlijke en huidverbeterende producten. Samen met micro- needling of de icoone laser ontstaat de perfecte combinatie om je huid prachtig te houden. Omdat ik van mening ben dat als je je in balans voelt je dat ook uitstraalt, vind ik het heel belangrijk om op een holistische wijze te werken. Niet alleen aandacht te hebben voor het uiterlijk maar ook het innerlijke. Voor mij voelt het ontzettend dankbaar om hier iemand mee te mogen helpen!

Margje

Ik ben Margje Hendriks, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en visagiste.
Omdat ik het heel belangrijk vind dat je met een goed gevoel weer de deur uitgaat, neem ik graag de tijd voor je. En ook omdat ik graag precies werk, vooral bij het op en top in vorm brengen van je wenkbrauwen! Perfect geëpileerde wenkbrauwen geven een natuurlijke face lift voor je gezicht. Daarbij sluit mijn passie voor visagie goed aan. Met interesse volg ik de laatste modetrends, niet alleen op gebied van visagie maar ook op huidverbeterende behandelingen. Deze pas ik graag toe in overleg met jouw wensen.
Door mijn leergierigheid volg ik regelmatig cursussen, als je ergens passie voor hebt ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Ik hoop je gauw eens in mijn behandelstoel te mogen verwelkomen!

Kim

Ik ben Kim Veldhuis en gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en manicure. Ik denk dat mijn werk zo goed bij mij past omdat ik sociaal, flexibel maar ook rustig van aard ben. Ik krijg weleens de opmerking dat mijn specialisatie zit in mijn krachtige ontspannende massage handen. Een compliment schijn je altijd tot je te moeten nemen,-) dus..hoe fijn is dat om te horen! Want dat is namelijk ook echt mijn doel, je volledig te laten ontspannen tijdens een massage.

Omdat we naast het werken met hoogwaardige natuurlijke producten ook veel aandacht hebben voor geur, muziek en sfeer kan ik volledig achter mijn behandeling staan. Het mag echt een beleving voor je zijn. Want als jij blij de deur weer uitgaat, dan is ook mijn dag goed!

Suzanne

Mijn naam is Suzanne de Wilde en ik ben gediplomeerd medisch pedicure. Ik zou mezelf het beste kunnen omschrijven als vakkundig maar ook sociaal, meelevend en behulpzaam. In mijn vak is het soms nodig oplossingsgericht te werken, en dat vind ik heerlijk om te doen.

Door goed te kijken naar jouw voeten, en wat ze nodig hebben om in topconditie te blijven, dát is echt mijn passie. Ik behandel veel voorkomende voetklachten zoals eelt, likdoorns, kloven en ingegroeide nagels. Maar ook voor een heerlijke luxe voetbehandeling mag je lekker komen zitten in mijn stoel. Voeten verdienen eigenlijk net zoveel aandacht als je gezicht, om problemen te voorkomen maar ook omdat het gewoonweg fijn is om op verzorgde voeten rond te wandelen!

Marja

Mijn naam is Marja Bosch, bij mij kun je terecht voor de Heal me behandeling. Ik ben ervan overtuigd dat als je jezelf in balans voelt, je dat terug kunt zien aan je huid. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolg op het gebied van body & mind. Hierdoor ben ik zeer gepassioneerd geraakt over de behandeling die ik je kan bieden. Op een liefdevolle manier de energie weer laten stromen door jouw lichaam, zodat je je weer in balans voelt. Mijn empathisch vermogen is groot, waardoor het voor mij een soort tweede natuur is geworden feilloos aan te voelen waar jou lichaam behoefte aan heeft om de balans weer te herstellen.

Ik kan mezelf het beste omschrijven als een gevoelsmens welke spiritueel is ingesteld. Door je innerlijke net zo goed te verzorgen als je uiterlijk zul je stevig in het leven staan. Zoals een mooi oud gezegde; A tree with strong roots laughs at the wind. Laat mij je helpen goed te aarden, zodat jij kan stralen en zijn wie je bent!

Daniëlle

Ik ben Daniëlle en ik kan mezelf het beste beschrijven als sociaal, klantgericht, creatief en eigenlijk de multitasker van Skynz. Je kunt mij tegenkomen achter de balie, maar ook zal ik helpen bij de floatroom. Ik vind het heerlijk om je in de watten te leggen tijdens mijn specialisatie; de Not so Ordinary lichaamsmassage. Maar ook om je nagels te laten schitteren na een Shellac behandeling vind ik fantastisch! Daarnaast zal ik je van een kopje koffie of thee voorzien, ook voor al je vragen kun je bij mij terecht. Ik hou van het werken met mensen, dus ik zit hier zeker op mijn plek. Gezien mijn achtergrond als bloemist ben ik creatief en kan ik ook die passie uitvoeren bij Skynz. Zo zal ik zorgdragen voor verse bloemen maar ook help ik Skynz graag mee te bewegen met de veranderingen van de seizoenen, daar word ik echt blij van! Tot slot ben ik verantwoordelijk voor de geheel nieuwe webshop; met alle liefde maak ik van iedere bestelling een mooi pakketje!