Loading...

Acne Gel

59,00

De 2% Salicylic Acid is nu geformuleerd met het OmniSome delivery system en is daarmee effectiever dan ooit tevoren in het behandelen van bestaande en toekomstige acne-uitbraken.

Er is een uitgebreid laboratoriumonderzoek gedaan naar de verbeterde opname van 2% Salicylic Acid in combinatie met dit gepatenteerde delivery system. Het OmniSome delivery system brengt de ingrediënten aanzienlijk dieper in de huid, waardoor acne-uitbraken sneller en effectiever behandeld worden.

De nieuwe Acne Gel met het OmniSome delivery system is een krachtig acneproduct, dat voor het hele gezicht gebruikt kan worden en is geschikt voor een vette, acne- of gemengde huid. Het product is ook plaatselijk als spotbehandeling in te zetten voor incidentele pustels bij alle huidtypes.

De 2% Salicylic Acid helpt de huid vrij te houden van nieuwe pustels en comedonen, terwijl amandelzuur de huid helpt exfoliëren om de talgproductie te verminderen en de poriën te zuiveren. Deze krachtige ingrediënten in combinatie met Hexylresorcinol en Ethyl Linoleate bevorderen een gelijkmatige teint en verminderen het verschijnen van ongewenste verkleuringen. In vergelijking met andere acneproducten zonder het gepatenteerde OmniSome delivery system, brengt Acne Gel twee keer zoveel Salicylic Acid in de huid, waardoor bestaande pustels effectiever worden behandeld.

Loading...

Beschrijving

Na het reinigen ‘s ochtends en/of ‘s avonds plaatselijk aanbrengen als spot behandeling of bij een vette acne huid over het hele gezicht. Wanneer de huid te droog wordt, alleen toepassen als spot behandeling. Breng ‘s ochtends een geschikte PCA SKIN broad spectrum SPF aan en ‘s avonds een moisturizer.

Extra informatie

Huidtype

Gecombineerde huid, Onzuivere huid, Vette huid

Huidprobleem

Acne, Onzuiverheden

Merk

PCA-Skin

Producttype

Serums

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.